Bol.com afbeelding

Bol.com is bekend als de winkel van iedereen. Zo ook voor padel spelers. Bol.com hanteert het platform principe, en dus worden de spullen in principe door andere aangeboden. Wie zijn dit dan? En hoe groot is het assoritment van Bol.com als we kijken naar Padel. Daar duiken we vandaag in. 

Merken padel rackets bij Bol.com

Bol.com heeft een assortiment met 20 verschillende merken padel rackets. Daarmee heeft het een groot aanbod. Een aantal van de merken zullen bij iedereen bekend zijn, zoals Head, Adidas, Dunlop en Babolat. Ook de grote Padel merken zijn via de grote webshop te verkrijgen, denk hierbij aan BullPadel, Nox, StarVie & Black crown. Daarnaast zijn er ook een aantal kleine merken. Ook het eerder beschreven Pure32 is via Bol.com te bestellen. In totaal 190 rackets, waarmee er voldoende keus is voor zowel beginnende als gevorderde spelers. Ook qua padel rackets maakt Bol.com de belofte van een ruim assortiment dus waar. 

Aanbieders bij Bol.com

Dat Bol.com een platform is zorgt ervoor dat andere aanbieders hun assortiment ook via Bol.com kunnen verkopen. Bol.com pakt dan een deel commissie over de verkoop.Wie zit er dan achter de verkoop? Bol.com is hier altijd erg open over. Bij elk product en de productpagina staat aan de rechterkant de aanbieder. Soms zijn dit meerdere aanbieders voor 1 product. Bol.com laat dan de goedkoopste aanbieder zien, om zo de klant de beste service te kunnen geven. 

De voordelen van Bol.com

Je padel spullen kopen bij Bol.com kent dus vele voordelen. Hieronder nog even een opsomming van alle voordelen:

  • Groot assortiment met veel merken
  • Gratis verzending vanaf 20,-
  • Gratis retourneren
  • Afhaalpunt of bezorgtijd zelf bepalen
  • Mogelijk om niet-padel spullen gelijktijdig aan te schaffen
  • 30 dagen bedenktijd

De nadelen van Bol.com

Natuurlijk kent het kopen van Padel spullen bij Bol.com ook enkele nadelen. Deze willen we jullie ook niet onthouden, zodat jullie een eerlijke afweging kunnen maken waar je jouw padel spullen aan wilt schaffen. Enkele nadelen:

  • Assortiment en prijs afhankelijk van verkopers
  • Geen inhoudelijke productkennis bij Bol.com zelf

Overige padel spullen Bol.com

Naast rackets bieden Bol.com en hun partners nog veel meer padel spullen aan. Ook hier heeft Bol.com voldoende aanbod. Onderstaand zetten we de categorieën op een rij.

Relevante artikelen

Padel Decathlon

Padel artikelen bij Decathlon

padel accessoires

Padel Accessoires

adidas-padel-ale-galan

Beste padel racket voor ieder niveau