Decathlon Padel

Decathlon Padel

Sporters denken vaak aan Decathlon wanneer zij goed betaalbare maar ook kwalitatief goede spullen nodig hebben. Zo is Decathlon ook begonnen met het aanbieden van padel benodigdheden. 

Dit heeft Decathlon direct groots aangepakt. Zij hebben bijvoorbeeld hun eigen merk genaamd Kuikma. In de padelwereld is Kuikma niet meer weg te denken. Decathlon heeft Kuikma opgericht in 2018 in Spanje. Ze hebben zelfs een padel studiecentrum opgericht. Deze bestaat uit een team van gepassioneerde padelspelers. Het studiecentrum is gespecialiseerd in design en in het ontwikkelen en blijven verbeteren van padel benodigdheden. Dit alles in samenwerking met niemand minder dan Horacio Alvarez Clementi, voormalig nummer 1 van de wereld. Kuikma verkoopt niet alleen rackets. Zo verkopen zij ook padelschoenen, padelballen en overige accessoires. 

Doordat Decathlon padel benodigdheden zelf ontwikkelt en vervolgens verkoopt kunnen zij de prijs zo betaalbaar houden. Decathlon heeft als doel dat de padelspeler zichzelf kan uitrusten tegen de laagst mogelijke prijs.

Voorheen verkocht Decathlon ook hun eigen merk genaamd Artengo. Echter zijn zij hiermee gestopt en hebben zij besloten om zich enkel te richten op hun eigen merk Kuikma. 

Kuikma is echter niet het enige merk waar Decathlon padel artikelen van verkoopt. Naast Kuikma verkoopt Decathlon padel artikelen van onder andere Adidas, Head, Bullpadel en Babolat.

Hieronder laten wij een aantal artikelen zijn die Decathlon momenteel aanbiedt. Mocht je opzoek zijn naar een racket maar weet je niet goed welk racket bij jou past. Dan hebben wij onderaan deze pagina een Youtube filmpje staan. Hierin legt Decathlon uit waar je op kan letten bij het uitkiezen van een padelracket. Mocht je het liever willen lezen, dan hebben wij het in dit artikel omschreven.

Kuikma padel rackets

Hieronder geven we een drietal Kuikma padel rackets weer. Bij het kiezen van de padel rackets hebben wij voornamelijk gekeken naar het design en naar de recensies die de rackets gekregen hebben. Deze rackets zijn geschikt voor ieder niveau.

Kuikma PR 560

Kuikma PR 560 Blauw/Geel

Kuikma PR 990 Precision Hard

Kuikma PR 990 Precision Hard

Kuikma PR 990 Hybrid soft

Kuikma 990 Hybrid Soft

Overige Decathlon padel rackets

Naast Kuikma biedt Decathlon ook nog een aantal andere merken aan. Hieronder laten we drie rackets zien die geschikt zijn voor de gevorderde padelspelers.

Head Delta Motion

Babolat Air Vertuo

BullPadel Vertex 03 di nenno

Bullpadel Vertex Comfort

NOX ML10 Pro Cup

Head Delta XTR

Padeltassen

Hieronder geven wij een aantal padeltassen weer. Bij het kopen van een padeltas is het belangrijk om te kijken naar de grote van de tas, maar het oog wil natuurlijk ook wat!

Kuikma PL 990 Zwart

Kuikma PL 990 Zwart

Bullpadel Tas

Padeltas Nox

Padelballen

Head padelballen

Head Padelballen

Kuikma padelballen

Kuikma padelballen

Adidas Speed RX padelballen

Adidas Speed RX

Padelschoenen

Hieronder geven wij drie paar padelschoenen weer. Bij het kopen van schoenen is het erg van belang dat de schoenen fijn zitten. Mocht je twijfelen tussen bepaalde schoenen, raden wij aan om meerdere paren te bestellen en daaruit de fijnste schoenen te houden. Klik hier voor meer informatie over padelschoenen.

Bullpadel Schoenen

BullPadel Bowi 23

Kuikma PS990

Kuikma PS 990

Kuikma PS590

Kuikma PS590

Mocht je nog niet volledig overtuigd zijn of er niet uitkomen. Stuur ons dan een bericht en wie weet kunnen wij je helpen! Wil je naast deze merken ook andere merken overwegen? Neem dan een kijkje bij ons artikel: Merken padel rackets.

Relevante artikelen

Padelballen

Alles over padelballen

padel accessoires

Padel Accessoires

Padel racket merken

Merken padel rackets