Tuyo Super Power racket

Review: TUYO Super Power junior

Een racket uitzoeken voor jezelf is vaak lastig, maar voor junioren is dit nog veel lastiger. In dit artikel kijken we naar de TUYO superpower. We staan stil bij het design, materiaal en onze ervaringen. Bepaal of dit het racket is dat bij jouw kind past!

Tuyo Silver Stealth+

Review: TUYO Silver Stealth+

We mochten de TUYO Silver Stealth+ reviewen. Dit racket is geschikt voor de gevorderde, aanvallende speler. Meer weten over onze ervaring met dit racket? Lees dan het artikel!

BullPadel Vertex 04 Limited Edition

Dit is HET Racket van de World Padel Tour Amsterdam Open

De World Padel Tour Amsterdam Open staat op het punt om te beginnen. Van woensdag tot zondag zien we alle wereldtoppers in ons land strijden om de titel. Het is de 2e editie, waarbij het gegroeid is van de Markthal naar het Afas live als theater. Bij zo’n groot toernooi hoort ook een Limited Edition racket. Vandaag staan we stil bij deze BullPadel Vertex 04 Comfort Amsterdam Limited WPT. Dit is het racket waar Martin di Nenno aankomende week mee zal spelen. 

Bekijk deze Nederlanders tijdens de World Padel Tour open in Amsterdam

Ook dit jaar is er in Amsterdam weer een toernooi van de World Padel Tour. De hele wereldtop is aanwezig, wat een groot spektakel zal betekenen. Het toernooi biedt ook kansen voor de Nederlandse top, die zich mogen meten op dit niveau. We zetten alle Nederlanders die in actie komen voor je op een rijtje.

Adidas padel rackets

Veelgestelde vragen bij het kopen van een padel racket

Rondom het kopen van een padel racket zijn er vaak nog een hoop vragen, maar waar moet je beginnen? In dit artikel staan we stil bij de belangrijkste vragen om te beantwoorden. Hierna kun je dus ook echt op pad en weet je welk padel racket bij jou zou kunnen passen. 

Tuyo Cosmic Pearl

Review: TUYO Cosmic Pearl

Na enkele weken de TUYO Cosmic Pearl te hebben gebruikt was het tijd voor een review. Lees meer over onze ervaringen en ontdek of dit dames racket ook voor jou interessant genoeg is.