Padel Bajada

Alles over padelslag de Bajada

In dit artikel nemen we je mee in wat voor slag de Bajada eigenlijk is, de techniek, timing en tactische elementen van deze padelslag. Vervolgens kun jij je kennis op de baan laten zien!

sanyo-gutierrez

Spelersprofiel: Sanyo Gutiérrez

Professioneel padelspeler Sanyo Gutierrez staat momenteel nummer 6 op de wereldranglijst. Sanyo is geboren op 15 juni 1984 (37 jaar) in San Luis, Argentinië. De volledige naam van Sanyo is Carlos Daniel Gutierrez. 

Stox Energy socks

Padel en compressiekousen

Het dragen van padel compressiekousen kent zo zijn voordelen. Zo wijst onderzoek uit dat compressie kleding bij kan dragen aan het herstel. Verbeter je spel met deze stoere aanvulling.

Padelkleding kopen

Padel kleding kopen

Van plan om binnenkort padelkleding te kopen? Wanneer je de baan op gaat is het ook belangrijk goede padelkleding te hebben. Ontdek waar padelkleding aan moet voldoen en welke materialen ideaal zijn.

RS Padel

RS Padel rackets

RS Padel is een merk dat in 2013 opgericht is door niemand minder dan Robin Söderling. Bekijk hier de gehele collectie RS Padel Rackets.

Padel termen

Padel termen

Padel kent veel verschillende woorden die voor vele beginners onbekend zullen zijn. We maakten een overzicht van alle padel termen zodat jij voortaan altijd weet waar over gepraat wordt op de club.