Australian Formation

Serveren vanuit de Australian Formation

Bij padel wordt er vaak geserveerd vanuit de Australian formation. We gaan vandaag meer in op hoe de Australian formation werkt en welke voor- en nadelen er aan zitten.

Positionering bij padel

Padel positionering

Padel is een sport die je samen met je partner doet. Daar is dan ook heel veel winst in te halen. Als je precies van elkaar weet wat je bij welke bal gaat doen, dan komen de overwinningen vanzelf!

Tuyo Silver Stealth2

Review: TUYO Silver Stealth

Wij van PadelMinded hebben de TUYO Silver Stealth getest. Nu we het racket een tijdje gebruikt hebben is het tijd voor een review! Bekijk hier onze ervaringen en lees of dit racket iets voor jou is.

Beste padel racket dames

Beste padel racket voor dames

Waar moet je als dame op letten wanneer je een padelracket gaat uitkiezen? We omschrijven waar je rekening mee moet houden en stelden alvast onze top 5 samen!

Vormen padel rackets.v1

Kies de vorm van je padel racket

Het zal je misschien niet zijn ontgaan, maar padel rackets hebben verschillende vormen. Deze vormen hebben wel degelijk invloed op welk racket het beste bij jou past. De vorm is dus niet alleen bepalend voor hoe het racket eruit ziet. 

TUYO Padel Rackets

TUYO Padel Rackets

TUYO is Spaans voor ‘de jouwe’ of ‘van jou’. Maar TUYO is ook een combinatie van ‘TU y YO’. ‘Jij en ik’ in het Spaans. Dit maakt de naam van het merk erg passend en pakkend!