Osaka racket customizer

Design je eigen padel racket bij Osaka

Bij Osaka kun je vanaf nu je eigen racket design samenstellen! Ze hebben een racket customizer voor hun Osaka Vision Pro Control aan hun website toegevoegd en wij mochten deze testen! Ontdek onze ervaring in het designen van een eigen padel racket.

Tuyo Padeltas wit

Review TUYO Padeltas

Al een aantal maanden hebben wij de TUYO padeltas in gebruik. Tijd om er een review aan te wijden. We staan onder andere stil bij het design, het gebruikte materiaal en onze ervaring. Ben je dus op zoek naar een padeltas? Dan ontdek je hier of deze Tuyo padeltas iets voor jou is.

Padelslag de Rulo

De Rulo, een belangrijke padel slag

Inmiddels hebben we al veel soorten slagen bij Padel behandeld. Vandaag staan we stil bij de Rulo. Dit is een zeer effectieve slag bij padel, waar veel punten mee te scoren zijn ondanks dat het in de basis een vrij verdedigende slag is.

Padelbanen in Zweden

Padel in Zweden op zijn retour

Padel is natuurlijk wereldwijd enorm gegroeid. In veel landen zijn er enorm veel banen bij gekomen. Padel kon dan ook als ware hype gezien worden. Veel landen zitten nog in de fase waarin de sport snel aan het uitbreiden is. Toch zijn er ook landen waar padel al over de top lijkt, zoals Zweden. Een interessante case om eens wat verder uit te zoeken dus.

Tuyo Super Power racket

Review: TUYO Super Power junior

Een racket uitzoeken voor jezelf is vaak lastig, maar voor junioren is dit nog veel lastiger. In dit artikel kijken we naar de TUYO superpower. We staan stil bij het design, materiaal en onze ervaringen. Bepaal of dit het racket is dat bij jouw kind past!

Tuyo Silver Stealth+

Review: TUYO Silver Stealth+

We mochten de TUYO Silver Stealth+ reviewen. Dit racket is geschikt voor de gevorderde, aanvallende speler. Meer weten over onze ervaring met dit racket? Lees dan het artikel!