Padel kleding heren

Merken Padel Kleding Heren

Wanneer je de baan op stapt wil je je goed voelen. Zowel over het uiterlijk, als ook over het materiaal en comfort van je kleding. Goede kleding is daarom dan ook zeker van belang. We hebben de merken met geschikte padelkleding voor heren hebben die, daarom op een rij gezet.

Ben je op zoek naar een bepaald merk? De merken staan op alfabetische volgorde en zijn zo makkelijk terug te vinden.

Adidas Heren

Adidas is een van de grootste merken welke sportkleding op de markt hebben gebracht. De keuze van Adidas is reuze. Momenteel speelt de nummer 1 van de wereld in Adidas padel kleding! Namelijk niemand minder dan Alejandro Galán Romo

Mocht je benieuwd zijn naar de gehele Adidas collectie? Klik dan hier.

Adidas padelkleding heren

Adidas Club Tee

Adidas Shirt

Adidas Shorts

Adidas Train Tracksuit

Adidas Tracksuit

Asics Heren

Asics is een bekend merk sportkleding bij verschillende sporten. Voor Padel hebben ze een tijd terug een Asics padel racket collectie gemaakt. Echter waren deze snel uitverkocht en niet meer beschikbaar. Asics heeft voor padel geen eigen kleding collectie, aangezien de kleding die voor tennis wordt gebruikt ook voor padel gebruikt kan worden. Wel hebben ze een speciale lijn met padelschoenen.

Bekijk een overzicht van kleding die je voor padel kunt gebruiken hier: Asics padelkleding heren

Asics Shorts

Asics Shorts

Asics Court Tee

Asics Shirt

Babolat Heren

Babolat is natuurlijk een enorm merk in tennis, dat onder andere groot is geworden door de successen van Rafael Nadal. De laatste jaren is Babolat ook aan de weg aan het timmeren binnen Padel, waar ze met Juán Lébron ook een topspeler in de gelederen hebben.

Een compleet overzicht vind je hier:   Babolat padelkleding heren

Babolat Polo

Babolat Vest

Babolat Broek

Bidi Badu Heren

Bidi Badu is een merk dat de laatste jaren pas is opgekomen en aan de weg timmert. Dit merk heeft vaak vrolijke en kleurrijke designs en onderscheid zich hiermee van de rest. Wil je dus echt opvallen, dan is Bidi Badu een merk om zeker even een kijkje te nemen.

Bidi Badu padelkleding heren

Bidi Badu Shirt

Bidi Badu Shirt

Bidi Badu Shorts

Bidi Badu Shorts

Bidi Badu Jacket

Bidi Badu Vest

Björn Borg Heren

Björn Borg is natuurlijk een tennislegende. Het merk is groot geworden voor zijn tenniskleding en onderbroeken, maar heeft recentelijk ook de focus verlegd naar Padel. Naast dat de tenniskleding natuurlijk uitstekend gebruikt kan worden op de padelbaan, heeft Björn Borg ook echt een eigen padelcollectie.

Voor een compleet overzicht klik je hier:   Björn Borg padelkleding heren

Bjorn Borg Shorts

Björn Borg Shorts

Bjorn Borg Stripe tee

Björn Borg Shirt

Björn Borg Polo

Bullpadel Heren

BullPadel is het grootste merk dat binnen de Padel sport bestaat. Dit merk gaat al jaren mee en heeft zich uitgebreid door naast hoogwaardige rackets  ook padel kleding te ontwikkelen. Hun historie en overwicht in de sport is ook terug te zien doordat topspelers als Paquito Navarro ook met BullPadel padel kleding speelt.

Voor een compleet overzicht van de padelkleding kun je klikken op: Bullpadel padelkleding heren

BullPadel WPT pants

Bullpadel Trainingsbroek

Bullpadel Shirt

Bullpadel Vest

Dunlop Heren

Dunlop is een interessant merk. Dit merk is namelijk met name groot in het aanleveren van teamkleding. Zo kiezen veel clubs voor het spelen in Dunlop Padel kleding omdat deze kleding vrij voordelig is en doordat dit merk werkt met collecties van 3 jaar. Dit sluit vaak aan bij het kledingbeleid van een club.

Een compleet overzicht van de Dunlop Padelkleding vind je hier: Dunlop padelkleding heren

Dunlop shirt

Dunlop Shirt

Dunlop short

Dunlop Shorts

Dunlop vest

Dunlop Vest

Fila Heren

Zoals een aantal merken eerder omschreven valt ook op dat Fila met name zich nog richt op tenniskleding, dat ook voor padel gebruikt kan worden. De designs zijn dan ook niet speciaal ontworpen voor padel. Op de site van Fila is dan ook niets terug te vinden van padel, terwijl Tennis één van de zaken is die in het hoofdmenu staat. Neemt niet weg dat dit merk kleding heeft dat ook prima op de padelbaan te gebruiken is.

Fila kleding heren

Head Heren

Een merk dat padel wel zeer serieus neemt, is Head. Dit sportmerk heeft een eigen padel kledinglijn opgezet genaamd “We are padel”. Daarnaast is dit merk ook zeer actief in het ontwikkelen en maken van padel rackets. Deze combinatie zorgt ervoor dat het voor Head ook interessant is om een aantal topspelers te sponsoren. Sanyo Gutíerrez is hiervan de hoogst geplaatste speler. Wat ons betreft zouden we dan ook zeker aanraden om Head in ieder geval in overweging te nemen!

Head padelkleding heren

Head Shorts

Head Hoodie

Head Hoodie

Lacoste Heren

Lacoste heeft zich, met het sponsoren van Novak Djokovic op de markt voor tenniskleding geroerd. Hierbij hebben ze dan ook een sterke positie verovert. Aan padel geven zij als merk verder geen aandacht. Een grote fout denken wij. Daarnaast is de kleding ook nog behoorlijk prijzig. We zouden dan ook wegblijven van Lacoste kleding voor op de padel baan. Kun je het toch niet laten? Dan zeggen wij alvast; “we zeiden het nog”.

Lacoste padelkleding heren

Lacoste Classic Performance Tee

Lacoste Shirt

Lacoste Polo

Lacoste Shorts

Lotto

Persoonlijk ben ik nooit een fan geweest van Lotto als merk, maar ik moet zeggen dat dit merk mij heeft verrast wanneer we kijken naar padelkleding. Lotto heeft echt een aparte lijn opgezet voor padel en laat hierin een hele gebalanceerde kledinglijn zien. Een aantal toffe design met hele felle kleuren, maar ook de wat meer standaard uitrusting die voor iedereen past.  

Lotto Shirt

Lotto Shirt

Nike

Nike vraagt natuurlijk niet echt om een introductie. Dit merk is wereldwijd de grootste als het gaat om sportkleding. Ook voor padel biedt dit merk geschikte kleding. Nike richt zich nog helemaal niet op padel en heeft ook geen padelcollectie, maar dit merk mag niet ontbreken. Nike blijft dan ook een prima keuze om er op de baan goed uit te zien.

Ontdek de opties die Nike biedt op: Nike padelkleding heren

Nike Shorts

Nike Shorts

Puma Heren

Net als vele andere merken zag ook Puma de snelheid waarmee padel nieuwe spelers aantrok. Dit zorgt ervoor dat Puma niet alleen is begonnen met het ontwikkelen van padel rackets, maar ook een padel kledinglijn heeft “Puma Faster Padel”. De rackets zijn overigens nog niet overal beschikbaar.

De kleding daarentegen wel. De kleding die speciaal voor padel ontworpen is kenmerkt zich door de felle kleuren. Daarnaast heeft dit merk natuurlijk ook tal van andere ontwerpen geschikt om mee de baan op te stappen.

Een overzicht ontdek je hier: Puma padelkleding heren

Puma Team Liga

Puma Shorts

Sjeng Sports Heren

Geen echte padelkleding, want Sjeng Sports heeft zijn kleding ontwikkelt met Tennis las het uitgangspunt. Dat hebben ze echter wel erg succesvol gedaan. Sjeng Sports heeft mooie strakke designs van kwalitatief goed materiaal. Sjeng verdient daarom toch een plekje in deze lijst, aangezien je met deze kleding een prima padel prestatie zou kunnen leveren.

Sjeng Sport kleding heren

Sjeng Sports Shirt

Sjeng Sports Shirt

Sjeng Sports Shorts

Sjeng Sports trui

Sjeng Sports Trui

Under Armour Heren

Dit kledingmerk mag wat ons betreft niet ontbreken. Geen merk met specifieke padelkleding voor heren, maar het is inmiddels wel uitgegroeid tot één van de grootste merken in sportkleding. Met name hun trainingswear is van hoge kwaliteit en biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ondanks dat de focus op padel ontbreekt, wilde we Under Armour zeker niet laten ontbreken op deze lijst.

Under Armour padelkleding heren

Under Armour Long sleeve

Under Armour Long Sleeve

Under Armour shirt

Under Armour Shirt

Under Armour tracksuit

Under Armour tracksuit

Wilson Heren

Padel legende Fernando Belasteguín is nog altijd één van de beste padel spelers ter wereld. Hij heeft bewust een sponsorship met Wilson afgesloten om zo bij te dragen aan het betreden van de markt voor padel. Hierop heeft hij Wilson geadviseerd op het gebied van rackets, maar ook samengewerkt aan padelkleding. Zo bestaat er dan ook een Wilson x Bela kledinglijn. Ben je dus fan van Belasteguín, dan mag een artikel uit deze kledinglijn niet ontbreken.

Wilson padelkleding heren

Wilson Short

Wilson Shorts

Wilson Shirt

Wilson Triblend Padel Hoody

Wilson Trui

Mocht je nog niet volledig overtuigd zijn of er niet uitkomen. Stuur ons dan een bericht en wie weet kunnen wij je helpen!

Ook wanneer je nog andere merken padelkleding heren hebt die je graag terug zou willen zien in dit overzicht.

Ben je naast kleding ook op zoek naar een racket die bij jou past? Neem dan een kijkje bij ons artikel: Merken padel rackets.

Relevante artikelen

Padelista

Padelista premium padelkleding

adidas-padel-ale-galan

Beste padelracket per niveau

Stox Energy socks

Padel en compressiekousen