Kuikma Padel Rackets

Kuikma Padel Rackets

Decathlon is als grote winkelketen actief in vele landen. De veelzijdigheid van de Kuikma padel racket collectie is wat het voor veel mensen aantrekkelijk maakt om naar de winkels te komen. Naast de grote collectie die ze te bieden hebben, is Decathlon ook een goedkopere winkel, terwijl de kwaliteit vaak meer dan prima is. 

Winkelketen Decathlon is ook erg groot in Spanje. Dit is een van de redenen dat Decathlon al vroeg eigen rackets op de markt bracht. Decathlon heeft twee eigen padel merken, namelijk Artengo en Kuikma. 

In dit artikel vind je een overzicht van de Kuikma Padel Rackets. Deze rackets zijn erg aantrekkelijk qua prijs/kwaliteit. Dit komt omdat Kuikma zowel de ontwikkelaar als de verkoper is van dit racket. Kuikma verkoopt erg veel rackets in verschillende landen, zonder daarbij veel geld uit te geven aan marketing. Kuikma vindt de aanbeveling tussen spelers onderling de belangrijkste reclame.

Kuikma heeft een studiecentrum in Spanje, waar een gepassioneerde groep padelspelers gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van rackets. Het team doet onderzoek naar de behoeften van padelspelers en proberen daar het design op aan te passen. 

Kuikma heeft met hun PR990-racketlijn een samenwerking met Horacio Alvarez Clementi. Clementi is internationale coach en voormalig nummer 1 van de wereld. Door zijn veeleisendheid zijn de PR990-rackets van hoogwaardig kwaliteit.

Kuikma PR 190 blauwgroen

Kuikma PR 190

Kuikma PR 500 Geel

Kuikma PR 530

Kuikma PR 990 Power Hard

Kuikma PR 990 Power Hard

Kuikma PR 990 Precision Soft

Kuikma PR 990 Precision Soft

Kuikma PR 990 Precision Hard

Kuikma PR 990 Hybrid soft

Kuikma PR 990 Hybrid Soft

Kuikma PR 990 Power Soft

Kuikma PR 990 Hybrid Hard

Kuikma PR 990 Hybrid Hard

Kuikma PR 560

Kuikma PR 560 Blauw/Geel

PADEL RACKET PR 590

Kuikma PR 590

Kuima MS Power Pro Maxi Sanchez

Kuikma PR 590

Kuikma LS Pro

Kuikma LS Pro

Relevante artikelen

Padel racket merken

Merken padel rackets

Padel-merken-toppers

Met welke merken padel rackets spelen de toppers?

Australian Formation

Serveren vanuit de Australian formation