Padel cadeau

Ideale cadeau’s voor een padel speler

Zoek jij het ideale cadeau voor een padel speler? Dan ben je hier aan het juiste adres. Is jouw vriend, vader, moeder of dochter een fanatiek padel speler en wil jij hem of haar graag verrassen? Kies dan een van deze cadeau’s en je maakt sowieso een goede beurt. Helemaal onderaan het artikel staan alle categorieën nog eens afgebeeld zodat jij snel een keuze kunt maken!

Cadeau’s voor padel spelers

Ben je op zoek naar het ideale cadeau, kies dan een van de onderstaande opties en je zit altijd goed. Ga je specifiek voor een padel gerelateerd cadeau of kies je liever een cadeau dat ook voor andere sporten of mogelijkheden te gebruiken is? 

Padelballen

Padelballen zijn handig voor iedere padel speler. Je hebt ze altijd nodig. Je voelt duidelijk het verschil wanneer je speelt met nieuwe ballen en een fanatieke padelspeler heeft dan ook regelmatig nieuwe nodig. In dit artikel beschreven we alles omtrent padelballen.

Waterfles

Een waterfles is handig voor iedere padel speler. Het blijft een intensieve sport waar veel korte sprints nodig zijn. Tussen de games door is water dan ook geen overbodige luxe. Met deze waterflessen zorg je ervoor dat degene die het cadeau mag ontvangen altijd gehydrateerd blijft. Kies wel altijd voor een afwasbare variant, die lang mee gaat en goed voor het milieu is.

Handdoek

Ook een handdoek is geen overbodige luxe. Bij zo’n intensieve sport zweet je snel. Zeker bij warm weer is een handdoek voor het sporten wel nodig. Een handig cadeau om te geven, maar erg bruikbaar. Bekijk hier alle sporthanddoeken. Het voordeel van een microvezel handdoek is dat deze licht en sneldrogend is. 

Overgrip

Overgripjes zijn altijd nodig en kan je nooit voldoende hebben. Het wordt aangeraden om overgrips in ieder geval eens per 3 maanden te vervangen. Misschien niet het allerleukste om cadeau te geven, maar wel het aller handigst! Een andere optie dan zomaar een overgrip is de Hesacore padel grip. Dit is een grip speciaal voor padel ontworpen. 

Sportsokken

Zeker bij padel, waarbij je veel draait en omwentelingen maakt, zijn goede sokken van belang. Het draaien zorgt voor veel frictie binnen de schoen, wat blaren kan veroorzaken. Kies daarom altijd voor naadloze sportsokken. Wil je een fanatieke padel speler echt een plezier doen? Koop sportsokken!

Padeltas

Een padeltas is ideaal. Naast je racket, kan je ook je schoenen, drinken, handdoek en overige kleding meenemen. Wil je weten welke padeltassen geschikt zijn om cadeau te doen? Bekijk dan deze post.

Padel racket

Een padel racket kan ook een leuk cadeau zijn. Voor de beginner is dit cadeau ook niet eens al te duur. Voor een euro of 35 a 40 kan je een leuk racket kopen voor beginners, zodat ze kennis kunnen maken met padel. Ga je kijken voor een padel racket voor meer gevorderde spelers dan kan het wel een vrij prijzig cadeau worden. Wil je meer informatie vinden over welk padel racket je cadeau zou willen doen? Bekijk dan dit artikel.

Sporthorloge

Padel spelers die erg actief bezig zijn met hun gezondheid kunnen een sporthorloge goed gebruiken. De grootste voordelen zijn het tellen van stappen, het meten van de hartslag en aantal verbruikte calorieën. Zo zie je of je een zware wedstrijd hebt gehad of niet. Andere voordelen zijn het ontvangen van notificaties, inzien van de agenda en natuurlijk het zien van de tijd! Je zou het bijna vergeten.

Padelballen

Handdoek

Waterfles

Hesacore Grip padel

Padel grips

Falke sokken

Sportsokken

Head Core Padel

Padeltassen

Padel rackets

Garmin sporthorloge

Sporthorloge

Relevante artikelen

padel accessoires

Padel Accessoires

Padelballen

Alles over Padelballen

adidas-padel-ale-galan

De beste padelrackets per niveau