padelrackets Matchu Sports

Matchu Sports Padel Rackets

Matchu Sports is een Nederlands merk dat zich tegenwoordig ook op padel richt. Het bedrijf, in 1999 opgericht, richtte zich voorheen voornamelijk op oefenmaterialen voor fysiotherapie en fitness. Het totale assortiment bevat onder andere foam rollers, gewichten en Yoga artikelen. Matchu Sports richt zich voornamelijk op een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Dit is sinds kort ook het geval bij padel. Matchu Sports heeft 3 rackets op de markt gebracht met ieder een erg stoer design. De rackets Bear, Gorilla en Panther zijn ieder gericht op spelers met een ander niveau. Bear voor de beginnende speler, Gorilla voor de gevorderde speler en Panther voor de professionele speler. Alle Matchu Sports padel rackets komen inclusief draagtas. Voor ieder wat wils dus!

Bij Matchu Sports waren ze na het spelen van hun eerste potje padel al verkocht. Het viel ze op dat veel rackets een veilig en weinig uitgesproken design hebben. Matchu Sports wilde zich onderscheiden en koos daarom voor een excentriek ontwerp met een stoere en unieke uitstraling. Naast het ontwerp heeft Matchu Sports ook gewerkt aan innovatie. Zo hebben ze een 3D grip technology, wat zorgt voor meer controle over de bal. 

Matchu Sports Bear padel racket

We beginnen de collectie van Matchu Sports met het padel racket genaamd Bear. Een erg stoer racket voor de beginnende speler. Het racket heeft een rond blad, wat zorgt voor een vergrote sweet-spot. De balans van het racket ligt laag. Dit alles zorgt ervoor dat het racket erg veel controle in het spel brengt. Het frame bestaat uit 100% carbon met een fiberglass toplaag. Het blad bestaat uit hoogwaardig EVA foam.

Productbeschrijving

 • Vorm: Rond
 • Frame: Carbon
 • Gewicht: 360 gram
 • Balans: Laag

Matchu Sports Bear

Matchu Sports Bear

Matchu Sports Gorilla padel racket

Heb jij al meer ervaring in het spelen van padel en ben je op zoek naar een allround padel racket? Dan is de Gorilla de keuze uit de collectie van Matchu Sports padel rackets. Dit traanvormige racket heeft de gewichtsverdeling gelijkmatig en in het midden van het blad en is een perfecte combinatie tussen kracht en controle. Ook dit racket heeft, zoals de Bear en de Panther een erg gaaf design dat kracht uitstraalt!

Productbeschrijving

 • Vorm: Traanvormig
 • Frame: 3K Carbon
 • Gewicht: 360 gram
 • Balans: Midden
Matchu Sports Gorilla

Matchu Sports Gorilla

Matchu Sports Panther padel racket

De laatste uit de collectie Matchu Sports padel rackets is genaamd Panther. Het ideale racket voor de gevorderde speler die zijn of haar spel naar een nog hoger niveau wil tillen. Het erg sterke frame bestaat uit 18k carbon, het hardste carbon wat momenteel geproduceerd kan worden. Een erg geschikt racket voor de aanvallende speler die de padelbaan wil domineren met zijn of haar kracht. Het gewicht van 380 gram zal daar nog eens een handje bij helpen. Qua design vinden wij persoonlijk de Panther het gaafste.

Productbeschrijving

 • Vorm: Diamantvormig
 • Frame: 18K Carbon
 • Gewicht: 380 gram
 • Balans: Hoog
Matchu Sports Panther

Matchu Sports Panther

Overige padel producten

Naast rackets heeft Matchu Sports ook andere padel producten. Zo kun je er ook grips, beschermtape en ballen kopen. Hierdoor kun je vrijwel alle benodigdheden op een plek bestellen. Dat alles onder de gunstige voorwaarden dat je ze binnen een dag in huis kan hebben, gratis verzending en 1 jaar garantie. Kortom, ben jij op zoek naar padel producten voor een goede prijs/kwaliteit verhouding? Dan is Matchu Sports zeker het overwegen waard.

Relevante artikelen

Padel-merken-toppers

Met welke merken padel rackets spelen de toppers?

Padel racket merken

Merken padel rackets

Babolat - Padel racket voor beginners

De beste padel rackets voor beginners