Common Sense

Boek review: Common Sense

Padel is een snel groeiende sport in Nederland. Iedere week wordt er ergens in Nederland een padelbaan gebouwd. Hierdoor beschikken er steeds meer clubs over banen, waardoor er ook steeds meer toernooien worden georganiseerd. Het padel boek “Common Sense” is een van de eerste boeken over padel. Dit boek vol met informatie, tactiek en adviezen die je helpen om de sport padel beter te leren begrijpen. Met dit boek ga je goed voorbereid de toernooien tegemoet! 

Inhoud

De 400 pagina’s van “Common Sense” bevat alle informatie om een goede padel-speler te worden. Een aantal tips die wij op deze website benoemen, hebben wij ook uit dit boek gehaald. De tips die omschreven worden in dit padel boek helpen de speler inzien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen succes en vooral plezier in de sport!

Nito Brea

Het padel boek “Common Sense” is geschreven door Nito Brea. Nito is zelf een erg fanatieke padel speler. Hij is begonnen met padel op 20 jarige leeftijd in 1986 als amateur. Het duurde niet lang voordat Nito zijn professionele carrière is begonnen in 1989 waarbij hij verschillende kampioenschappen heeft binnengesleept.

In 1990 is hij ook andere spelers gaan coachen. In Spanje is Nito zelfs verkozen tot beste coach van het jaar. 

Carolina Navarro

Carolina Navarro was positief verrast door het padel boek. Zij is voormalig nummer 1 padel speelster. Momenteel staat zij nog steeds 7de in de internationale ranking (WPT). 

Zij zei het volgende over het boek: “Het boek betrekt lezers vanaf het allereerste begin. Terwijl Nito alle technische, tactische en psychologische aspecten van Padel doorneemt, vermaakt hij de lezer met veel anekdotes die het boek aangenaam en gemakkelijk leesbaar maken”.

Koop Common Sense hier en ervaar zelf hoe het jouw spel ten goede komt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *