Tecnifibre wall master

Tecnifibre padel rackets

Tecnifibre is een merk dat zich al tijden richt op racketsporten en daarin ook innovatief en vooruitstrevend is. Al in 1978 kwam Tecnifibre al met haar eerste tennis rackets uit. Sindsdien heeft het merk zijn rackets doorontwikkeld en is het zich ook gaan richten op Squash en Padel. Padel is hier als laatste sport bij gekomen. Dit is ook te merken aan het feit dat het merk nog geen top padel spelers aan zich heeft weten te verbinden. Bij tennis zijn topspelers als Medvedev, Tipsarevic en Copil aan Tecnifibre verbonden. 

Wanner we kijken naar het assortiment van Tecnifibre padel rackets valt op dat er slechts een klein aantal rackets zijn. In totaal zijn er 5 modellen beschikbaar, die onder te verdelen zijn in twee lijnen, de Wall Breaker en de Wall Master. Ook dit wijst erop dat Tecnifibre padel er vooral bij doet. Toch zijn de rackets die Tecnifibre op de markt heeft gebracht van prima kwaliteit.

Tecnifibre Wall Breaker 365

De Tecnifibre Wall Breaker 365 DB is het eerste racket dat we behandelen. De Wall Breaker collectie zegt het al een beetje, maar is met name ontworpen voor power. Dat is dan ook terug te zien aan de vorm van het racket, waardoor de sweet spot wat meer in de top van het racket komt te liggen. Het design is is mooi gedaan, met de zwarte rand die vanuit de grip door lijkt te lopen op het racket. Al met al een prima racket voor de gemiddelde speler. Qua prijs/kwaliteit verhouding is dit racket dan ook het overwegen waard.

Productbeschrijving

 • Vorm: Druppel
 • Blad: Carbon
 • Gewicht: 365 gram
Tecnifibre Wall Breaker 365

Tecnifibre Wall Breaker 365

Tecnifibre Wall Breaker 375

Het tweede racket is ook een Tecnifibre Wall Breaker. Alleen is de de “375”, wat verwijst naar het gewicht. Deze is dus 10 gram zwaarder en geeft daarmee nog meer power. Wel is dit racket echt voor een gevorderde speler die regelmatig op de baan staat. Voor de 10 gram extra vinden wij wel dat er een vrij groot verschil in prijs zit, maar ben je ervaren en op zoek naar power, dan is dit wel het Tecnifibre racket dat het beste bij je past.

Productbeschrijving

 • Vorm: Druppel
 • Blad: Carbon
 • Gewicht: 375 gram
Tecnifibre wall breaker 375

Tecnifibre Wall Breaker 375

Tecnifibre Wall Master 365

De Tecnifibre Wall Master 365 is het overwegen waard! Met de ronde vorm is de sweet spot relatief groot, waardoor je veel controle hebt. Het racket valt met name op met de voordelige prijs/kwaliteit verhouding. De speciale brug zorgt voor een betere stabiliteit en verlaagde impact.

Productbeschrijving

 • Vorm: Rond
 • Blad: Carbon
 • Gewicht: 365 gram
Tecnifibre wall master 365

Tecnifibre Wall Master 365

Tecnifibre Wall Master 375

Net als bij de Wall Breaker heeft Tecnifibre ook voor de Wall Master een 375 gram variant gemaakt. Deze is dan ook voor de meer gevorderde speler. Met zijn ronde vorm blijft dit rackt voornamelijk gericht op controle, maar het zwaardere racket helpt ook bij het genereren van power. Voor de 10 gram extra vinden we het ook nu een vrij groot prijsverschil, maar ben je echt een ervaren speler die baat heeft bij een racket met controle dan is dit het Tecnifibre racket dat bij je past!

Productbeschrijving

 • Vorm: Rond
 • Blad: Carbon
 • Gewicht: 375 gram
TECNIFIBRE WALL MASTER 375

Tecnifibre Wall Master 375

Dat waren ze al. Een compleet overzicht van alle Tecnifibre padel rackets. Mocht je nog niet volledig overtuigd zijn of er niet uitkomen. Stuur ons dan een bericht en wie weet kunnen wij je helpen! Wil je naast Tecnifibre ook andere merken overwegen? Neem dan een kijkje bij ons artikel: Merken padel rackets.